Styret 2023

Bjørn Bjørstad Pedersen (f. 1980), leder

Bjørn er oppvokst ved Saltstraumen i Bodø, og er utdannet Sivilingeniør i Energi og Miljø fra NTNU i Trondheim. Han jobber med nettanalyser, langtidsplanlegging og kraftsystemutredninger i nettselskapet Arva AS.

I tillegg til vervet i Bodø MDG, er han også aktiv i Bodø & Omegn tusristforening som hyttetilsyn.

Bjørn er spesielt opptatt av energipolitikk.

Mobil: 959 46 132
E-post: bjornbjo@gmail.com

 

Camilla Lambine-Christensen (f. 1971), kasserer
E-post: camlam@online.no

 

Astrid-Marie Silåmo (f. 1988), medlems- og arrangementsansvarlig

Astrid-Marie er opprinnelig fra Bodø, men har bodd store deler av livet sitt i både Stockholm og Australia. Hun jobber som karriereveileder for Frisk utvikling. I tillegg har hun startet en veldedig organisasjon som jobber for å bekjempe fattigdom og utenforskap. Astrid har også jobbet som frivillig hos Kirkens Bymisjon og i helsevesenet.

Astrid er spesielt opptatt av at man skal finne gode grønne løsninger for å motvirke utenforskap og inkludere minoritetsgrupper i samfunnet.

Mobil: 468 10 393
E-post: astrid.marie.liland@gmail.com

 

 

 

Harald Willumsen Østbø (f. 1982), styremedlem

Harald er født og oppvokst i Bodø. Etter 15 år i Tromsø flyttet han tilbake til hjembyen i 2016.
Harald har arbeidet med avfall og gjenvinning i 20 år, hovedsakelig med fokus på offentlig avfallsinnsamling og behandling. De siste 5 årene har han arbeidet med mottak og behandling av avfall ved Iris sitt anlegg i Bodø. I 2022 arbeider han med etablering av grønne energiløsninger i Nord-Norge innen biogass og fjernvarme.

Politisk er han spesielt opptatt av miljø og bærekraftige samfunnsløsninger for fremtidige generasjoner.

Mobil: 992 74 826
E-post: harald@vinterbom.no

 

 

Ilona Hellerud (f. 1987), styremedlem

 

E-post: ilona.hellerud@iris-salten.no

 

 

Vilde Rong (f. 1994), 1. vara

Vilde kommer opprinnelig fra Måløy i Sogn og Fjordane, og flyttet til Bodø i 2014 for å studere, nå jobber hun ved Nordlandssykehuset.

Vilde er veldig politisk engasjert, og brenner for rettferdighet og mangfold, hun valgte Miljøpartiet De Grønne fordi det endelig finnes ett blokkuavhengig  parti som gjør en forskjell for mennesker, natur, klima, miljø og mangfold, hun har også tidligere hvert medlem av styret i Nordland Grønn Ungdom, der hun blant annet har deltatt på landsmøte i Oslo.

Vildes hjertesak er skeives rettigheter, hun har i flere år jobbet for hvert enkelt menneskes frihet til å være seg selv uavhengig av kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk og seksualitet.

Hun var blant annet med på å stifte Skeiv Ungdom Bodø i 2015, samtidig som hun var med i arbeidet med Bodø PRIDE i 2018.

Hun ønsker å bruke sine erfaringer til å påvirke og styrke partiet lokalt.

E-post: vilde@duck.com

 

 

Danielle Johanna Hansen (f. 2000), 2. vara

 

E-post: daniellejhansen@outlook.com